Ücretsiz Üye Ol ve Kripto Para Kazan

Earn Free Bitcoin

PROCSIN CİLT BAKIM SERİSİ: Carbon Black Cleansıng Gel

Serimizde bulunan ürünler bu şekilde.
Merhabalar :)
Sizlere bu yazımda PROCSIN Cilt Bakım Serisi'nden bahsedeceğim.
Seriyi bulunduran pakette 3 tane ürün bulunuyor. Bu yazımda bir tanesini anlatacağım. Diğer ikisini de ayrı yazılar olarak sizlerle paylaşacağım.

Jelimiz bu şekilde.
Bunlardan birincisi yukarıda gördüğünüz PROCSİN Carbon Black Cleansıng Gel. Yani Aktif Karbonlu Yüz Temizleme Jeli. Bu jel içeriğindeki aktif karbon ile gözenekleri temizlemeye yardımcı oluyor, gliserol ile cildi nemlendiriyor, makyaj ve kiri temizliyor. Cildi tahriş etmeden derinlemesine temizlerken cildin doğal nemini korumaya da yardımcı oluyor.



Özellikle yağlı, akneli ve problemli ciltleri tahriş etmeden temizliyor. Sabun içermiyor, yağ oluşturmuyor, cildi arındırıp bakteri oluşumunu engelliyor.Tüm cilt tiplerine uygun bir ürün. Yüz, vücut ve makyaj temizliğinde  güvenle kullanabilirsiniz.

Kullanıldığı andan itibaren yüzünüzü gerçekten ferahlamış hissediyorsunuz. Makyaj temizlerken ise ciddi bir kolaylığı var.

Peki Nasıl Uygulanır?
Günde 2 kez makyaj ve yüz temizliğinde bir pamuk yardımıyla özellikle T bölgesinde yoğunlaşarak uygulamalısınız. Daha sonra ılık suyla durulamanız yeterli olacaktır.

Fiyatını söyleyecek olursam paket halinde 29 tl'ye almıştım ama şimdi Trendyol.com'da indirime girmiş ve paket halinde 22.99 tl'ye bulabilirsiniz. Bu ürünü tekli olarak almak isterseniz de internetten 12 tl'ye satın alabilirsiniz ama paket olarak almak daha avantajlı tabi ki.

PROCSİN Carbon Black Cleansıng Gel'i mutlaka ''Denemen Lazım'' :)

Serinin bir diğer ürününü anlattığım yazımı okumak için buraya tıklayabilirsiniz, mutlu günler :)

2 yorum:

  1. Ben bu gün mall of cosmohome dan 5 tlye aldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mii. Şanslısınız o zaman. Sevgililer günü için indirim vardır tabi. Çok güzel :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.